Hey what's up?

— 2012-02-28 05:26:02 —
Ska nog köpa en kamera till helgen. En bra en, en som man kan mingla med. En kamera som man kan ta upp ur bakfickan när man hittat en cool registreringsskylt i dagsljus, eller ur kavajbröstfickan när bordskavaljeren gjort något fränt med sin gaffel i mörkret.

Spelar in lite musik då och då. Har lite små idéer vad jag ska göra med det men får se vad som händer. Inget stort, bara på kul. Bara för att göra något med det för att det känns lite bra. Det tar nog ett tag tills dess. Lagom tills ni alla fått barn fru/man gift er och skaffat hus antagligen. Men det passar ju bra, för då kan ni ju visa låtarna för era barn iaf, det blir väll bra. Visst blir det det?

Nu ska jag skriva en uppsats om varför alkohol är dåligt.
North Park's största alkohol-gömma genom tiderna, ja tackar. Sweden represent.

This one time, at bandcamp...

— 2012-02-09 23:56:40 —
Hon sa 'see you six twenty five' och jag svarade 'excellent' och han tittade granskande på mig under tre fyra sekunder med sina stora blåa dumbledoreögon och sen blinkade han, log ett lugnt leende och nickade. Han har ett kyrk-skägg förrresten, den där läraren.
--
Kan inte tro att jag inte gått på orkesterrep tidigare, det är nästan höjdpunkten på mina veckor (inte för att övriga veckan är dålig utan mest för att orkesterrepen gör mig helt uppfylld låter mig spirituellt segla åtta nio varv runt Carlsson Tower och sen återvända in till Hamming Hall för att återförenas med min kropp och åter få njuta av hur bra de andra spelar på sina instrument). Ibland känner jag mig som Michelle.


Asa-gudarna

— 2012-02-08 17:51:17 —
Säger som min rumskamrat.
"den her dagin, her potential!"

Jag ska måla hela världen lilla mamma.

— 2012-02-06 06:38:46 —
Jag tycker om att vandra runt i Chicago.
Jag tycker om att titta på Chicago som Svensk och skratta och le åt hur klyschigt mycket är, hur allt är så kontrastfullt.
Jag tycker om att titta upp på Hancock och Sears Tower och tänka att ni är minsann kung och drottning över byggnaderna i Chicago.
Tänk att jag faktiskt bor här, det här är liksom delvis min stad. Det är underligt.
Jag tycker om att tänka på hur fint det kommer bli till sommaren.
Jag tycker om att jag inte behöver prestera ett dugg här, utan jag kan slappna av helt och hållet.
Jag tycker om att spendera timmar i ett pianorum, och vandra förbi starbucks till huset där min trumlärare bor.
Jag tycker om att förbereda ett tal.
Mest av allt för att jag inte behöver göra något av det här. Allt det här är sånt jag bara behöver göra om jag har lust.
Ikväll såg vi på Super Bowl. Jag kan ingenting om Amerikansk fotboll. Jag bestämde mig i förväg för att Giants ska nog vara mitt lag. Det känns bra. Lite låg-odsare här i Chicago, och coolt med jättar.
Mitt lag vann.