In-regnad

— 2011-10-31 12:53:58 —
Ja, man kan ju lyssna på moll och mata klumpen i magen med föda, eller så kan man göra något åt det.

Dofter

— 2011-10-31 12:18:31 —
Häromveckan tyckte mina vänner i Grekland att en gata luktade äckligt, och jag drömde mig tillbaka till Delhi. Clementiner sänder mig till klass tre, se på ‘kannan’ efter gymnastiken. Den där alldeles speciella cigarett doften flyger mig till pojken några gymnasieklasser över mig. Den där hårspray’s doften på bussen i fredags blev flickan på högstadiet, och doften i villan på ponnygatan gör mig alldeles lugn. Mitt och Keir’s student rum har en unken doft, liknande det där rummet i den där tantens lägenhet på ålderdomshemmet i somras. Det är nog många rumskamrater genom åren som dragit sitt strå till stacken och hjälpts åt med denna doft. Om jag kommer tillbaka dit om några år kommer mina sinnen säkert säga mig att, det här var inte så dumt, det här känns hemma.

Greece

— 2011-10-28 13:21:14 —
Småland har blivit röd-oranget och jag njuter till fullo.
Kom igår hem ifrån en glädjens tripp i Grekland tillsammans med mina Svemerikanska kamrater. Toga kalas, simning i OS-pol, Sovlaki varje kväll och dansande på gator utanför stängda klubbar.
Idag åker majoriteten av Amerikanerna på en Europa resa. Gör mycket dumt men inget ni kommer ångra.


convenient convenience , part 2

— 2011-10-18 22:58:51 —
Det finns en bok (INTE FILMEN) som heter Eat Pray Love som alla jordens invånare borde få på posten och bli tvingade att läsa. Den handlar om att finna lycka. Den är förresteeeeen skrivet i ett jag/dagboks perspektiv och det gör att man själv vill boka en biljett till världens finaste länder som börjar på I och bara leva livet.
Bästa delen är när flickan är i Indien.
Den borde du önska dig i julklapp.

convenient convenience

— 2011-10-18 22:41:02 —
När jag någon gång är med om något förvridande, något världs-omskakande eller uppochnedvridande, och återvänder till det vardagliga känner jag ofta att det kommer synas på mig, nu kommer världen veta. Är det inte förfärligt (och) fantastiskt hur allt bara rullar på? Hur oviktigt eventet liksom var för omvärlden och trots att allt är så olikt är allt annat så likt? Förfärligt (och) fantastiskt.


Hej människor långt borta och nära! Vad kul att ni växer på bredden och höjden och mängden, det gör mig fruktansvärt glad.
Dagarna här går ifrån snigelfart till raket-jet-motor-fart. Det är nästan läskigt hur fort tiden har gått och långsamt på samma gång.

Jag mår förträffligt bra och det känns skönt.

I helgen träffade jag vänner ifrån förr/nyss - tillsammans med mina dagliga bro's. Blev en såndär märklig krock likt när man äter apelsin och borstar tänderna och äter kaviar, men det var väldigt fint att få puzzla ihop två kretsar och visa mina dagliga kamrater de där som format mig. Leka leken 'umgås lite med alla' lyckades inte så bra. Tur att det är höstlov snart så jag får 'retry'-a.

Det blir inte så många inlägg likt dessa så ofta, kanske tur det. Man ser på statistiken att ni föredrar bilder, himhimhumhum.

paraphrase

— 2011-10-11 18:26:19 —

?

— 2011-10-11 18:20:11 —
Skapade en sådan här där man gärna får skriva ett ? om man känner för det.

Blåsa glas

— 2011-10-03 19:24:48 —
Jag och Gustav bestämde oss för att blåsa lite glas.