Mai-Thai

— 2011-11-22 00:02:00 —
Yasemin, jag hade ett sånt där holy moment under en mai-thai dimma, sådär 2009 eller dylikt. vaknade upp morgonen efter och hade ett sms ifrån mig själv;
"jag vill göra något som gör människor lugna och får dem att känna sig varma i bröstet, och för att vara en ganska tankspridd pojke känns det som en rätt fin och enkel idé."
och det sitter kvar lite. hrumrurhurm.

"you have girlfriend? why not?"

— 2011-11-21 22:55:06 —
Jag mötte en man förra Julen som jobbade i en skivbutik. Jag tittade in för att jag ville ha en speciell skiva med en låt jag hade hört under hela kvällen innan. Den verkade himla populär, för radiostationen några hundra meter bort hade spelat den hela natten. Jag nynnade på låten, han bläddrade, jag nynnade igen, han bläddrade. Sedan tog han fram några skivor, men inget stämde.
Under lyssningen frågade vi ut varandra lite grann. Han hade stark tro, och det var viktigt för honom. Han undrade om mig. Vi pratade ett tag. Ganska länge faktiskt. Han hade fyra flickvänner som inte visste om varandra, ifrån olika länder. Han hade bett om en av kvinnornas hand, och han älskade henne. Av henne fick han pengar varje månad för att han skulle kunna plugga, men för pengarna gick han istället till prostituerade kvinnor. Butiksägaren slutade liksom vänta på mina frågor och berättade nöjt om saker som jag inte borde rabbla upp här, kanske inte för någon någonsin, och mitt i hans föredrag hoppade det in en man som var ifrån Norge. Butiksägaren blev helt utom sig av glädje, kramade norrmannen och sade att honom hade han inte träffat på tio år.

Och där satt jag, och tänkte att det här det var ju väldigt väldigt märkligt.

Glad-man

— 2011-11-13 14:46:55 —

Flummigt.
Jag, Anna och Oscar spelade musik på en fenomenal på-golvet-i-vardagsrummet spelning/mys hos Lovisa Talp. 
Ovant att sitta i mitten. Ovant att sjunga. Mina jag-låtar liksom. Det var jätte konstigt att göra. Men kul.
Bilden är Claras.

Greece (part 2)

— 2011-11-13 14:43:40 —