A-mer-iii-KA

— 2011-08-31 13:41:08 —


I måndags hade jag en dag 'off' för att fixa lite olösta saker (som iofs höll sig olösta) hemma i Vänersborg.
På kvällen tog jag ett kvällståg mot Jönköping. Försenat tåg innebar att jag och vårdaren-Edvin fick stå och vänta i regnet.
När mitt nya tåg väl anlände till Falköping, stod jag mitt i ingenstans med ett tåg iväg rullandes bakom mig. Mitt tredje tåg var sedan länge avgånget och jag hade ingenstans att ta vägen. Far min tipsade om ett hotell längre bort på gatan och jag sprang dit i ösregnet.
Där inne fanns en väldigt fin kvinna som erbjöd mig husrum för natten. Hon skulle inga pengar ha, och skulle prompt ge mig en morgon macka för 'mig är det synd om'. Tidig morgon vaknade jag av att kvinnan ringde i hotell-telefonen för att försäkra sig om att jag var uppe.


"Ny är det dags att gå ypp!"

BRRRRRRR!

— 2011-08-27 16:08:05 —

Mina kära fina vänner, mannen till höger på bilden heter Keir och är min rumskamrat på SVF i Jönköping.  Mannen gillar att spela trummor och vi kämpar och kämpar med att han ska lära sig Svenska!  Han är dessutom en avlägsen släkting till mig.
Ända fram till Jul ska jag och mina Svenska kollegor slita hårt för att förbereda oss inför Januari, då vi tillsammans med Amerikanerna här på skolan åker till Chicago för att gå på College.


Ikväll ska jag springa midnattsloppet i gbg. Med tanke på min extrema löpar-vana känns läget kritiskt. Äsch. Runt kommer jag väll iaf..

Ume'

— 2011-08-08 09:52:14 —